Skip to main content.

We Made Something Nice

Posters

När det blev lockdown under pandemin ville Darina, som jobbade som fotograf, hitta ett nytt sätt att få utlopp för sin kreativitet. 

“Jag behövde hitta något som jag kunde göra hemifrån, då föddes konceptet We Made Something Nice! Sedan dess har det varit en otrolig resa!”

Darinas retromotiv är inspirerade av hennes intresse för matlagning och kärlek för färg.

”Min kreativa process är väldigt avkopplande. Jag kan rita i timmar medan jag dricker kaffe och har tv:n på i bakgrunden”.

We Made Something Nice posters

Darina är frilansande grafisk designer och illustratör och arbetar både i Nederländerna och Storbritannien. Hon är ursprungligen fotograf och har erfarenhet av filmproduktion, men nu sprider hon sin kreativitet med vackert utformade grafiska motiv.

Hon arbetar med risografiska penslar för att måla färgerna över varandra och ge konstverken en intressant retroinspirerad vintagekänsla. Hon inspireras av skivor och filmer från 50-talet, så var beredd på att få en stark känsla av nostalgi med dessa motiv.

Hos Desenio hittar du grafiska posters som visar upp din favoriträtt eller favoritdryck. Låt dig inspireras och omfamna känslan av nostalgi!