Skip to main content.

Mörka ekramar

Ramar

Våra mörka ekramar är en högkvalitativ produkt med en naturlig struktur som behåller den genuina känslan av träslaget. Spillbitar från produceringen av ramarna återanvänds för att skapa nya ramar, för att avfallet ska hållas till ett minimum men samtidigt behålla kvalitén. I ramarna finns ett akrylglas som är ett lättviktigt och hållbart material.

Mörka ekramar för dina väggar

Hitta mörka ekramar hos Desenio! Vi erbjuder högkvalitativa träramar i ek i ett brett urval av storlekarna, 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x50, 50x70 och 70x100 cm. Ramarna är betsade för att hålla ytan så snygg och naturlig som möjligt. Produkterna är FSC-märkta som innebär att materialet är från ansvarsfullt skogsbruk där människor och miljö tas till hänsyn. Ramarna är utrustade med ett genomskinligt plexiglas, vilket gör dem både lätta i vikt samt splittersäkra.

Kombinera våra ekramar på ett elegant sätt med posters från vårt breda urval av kategorier. Träramarna kommer att behålla den naturliga och djupa känslan samtidigt som du ger ditt hem det lilla extra oavsett vilken poster du väljer. För att strukturera dina posters ytterligare, lägg till en passepartout och det slutgiltiga resultatet kommer bli riktigt vackert.