Skip to main content.

Britty Flynn

Posters

Jag har alltid varit sugen på att måla och skapa på målarduken: det är mitt sätt att fly och nästan få en känsla av meditation. Jag brukar dra till mig en färgglad, energisk och lekfull känsla. 

Jag tänker inte så mycket på vad jag ska måla och experimenterar bara med de idéer som kommer till mig naturligt i stunden. Det finns alltid inspiration, det handlar bara om att upptäcka den. 

Målningar av Britty Flynn

Vi presenterar Britty Flynn – en talangfull konstnär som skapar vackra målningar i klara färger. Brittys konstverk definieras av hennes ljusa, energiska och lekfulla vibbar, och hennes kollektion innehåller i huvudsak klarrosa och rofylld grönska. Ge ditt hem ett lyft med inspirerande konstverk från Britty Flynns posterkollektion.

Genom att använda olika material som papper, canvas, penslar och akrylfärg kan Britty Flynn sätta sin egen personliga prägel på varje konstverk. Hennes inspiration kommer från omgivningen runt henne och hon målar intuitivt, beroende på humör den dagen. Kolla in Britty Flynns fina posters på Desenio nu!