Skip to main content.

Brickor

Home

Desenio erbjuder ett urval av eleganta brickor i olika storlekar, i rund och rektangulär form. Vi tillverkar våra brickor i FSC®-certifierad björkfanér i Nybro sydöstra Sverige. Finns tillgängliga i olika stilar och mönster framtagna av kända konstnärer och Desenio Design Studio. Hitta våra favorit postermotiv nu på våra brickor eller hitta ny konst att älska. Det finns en bricka för alla tillfällen, oavsett om du serverar drinkar på en fest eller serverar en härlig helgfrukost i sängen.

Dekorativa brickor

Produktion

Vi tillverkar våra brickor i Nybro, en liten stad i sydöstra Sverige. Vi skapar dem med FSC®-certifierad björkfanér; varje bricka innehåller mellan fem till åtta lager faner, beroende på storlek. Designen är tryckt med en högkvalitativ skrivare och skyddas av en laminerad melaminbaserad yta som gör den värmebeständig upp till 130 grader Celsius. Designen på brickorna är skapta av kända konstnärer och av Desenio Design Studio, vårt kreativa team som också skapar och tar fram våra populära posters. Hitta konsten du älskar på våra brickor!

FSC®-certifierad

Alla råvaror kommer från Europa med FSC®-certifierade material. Forest Stewardship Council® är en internationell medlemsorganisation som arbetar för ett ansvarsfullt skogsbruk med hänsyn till både miljö och människor.