Skip to main content.

Posterhängare

Tavelupphängning

Tänk utanför ramen och häng upp dina posters med posterhängare. Posterhängare är moderna, stilrena och blir en snygg detalj till din tavelvägg. Här har vi samlat hela vårt sortiment av olika posterhängare.

Posterhängare

Vilken posterhängare passar bäst hemma hos dig? Posterhängare är ett snyggt och trendigt alternativ till att sätta upp posters och prints på och blir samtidigt en snygg inredningsdetalj till dina väggar. Våra tavelhängare finns i flera olika längder, och passar hela vårt sortiment av storlekar på posters. Desenios posterhängare finns i tre färger. Den ena är tillverkad av obehandlad, massiv ek, och de andra två är tillverkade av furu och är målade i antingen svart eller vitt. De har alla en smart lösning med magneter som klämmer sig på varsin sida av postern och därför är en skonsam lösning som inte skadar pappret eller trycket.

Alla tavelhängare från Desenio kommer i kompletta paket för att du ska ha möjligheten att direkt montera ihop din posterhängare och tavelvägg. Alla posterhängare levereras med mässingsskruvar och konstläderband för upphängning. Färgen på konstläderbandet beror på färgen på posterhängaren. Beige för posterhängaren i ek, vit för den vita och svart för den svarta.

Förutom våra egentillverkade posterhängare i ek, och svart respektive vitmålat trä säljer vi även posterhängare från Moebe. Dessa kommer i en tunn design som passar den avskalade och skandinaviska inredningsstilen väldigt bra. Våra Moebe posterhängare finns i tre färger, svart, vitt och mässing, alla är gjorda i metall.