Skip to main content.

Sandra Poliakov

Posters

Illustratören Sandra Poliakov är baserad i Budapest och uttrycker sina känslor genom levande målningar föreställande stilleben och blommor. Hon är känd för sina färgglada verk med fritt flödande linjer.

”Jag skulle beskriva min konst som färgglad, positiv och fri”, säger hon.

Sandra skapar sin digitala konst med hjälp av en iPad och målar med akrylfärg. Hon beskriver sin kreativa process som ganska spontan, även om hon börjar skapa med en viss tanke slutar det alltid med att hon experimenterar med färger och former.

”Den senaste tiden har min inspiration mest kommit inifrån. Det är nytt för mig och jag tycker att det är spännande att utforska mina känslor genom konst”.

Sandra Poliakov posters

I den här kategorin kan du hitta färgglad konst från illustratören Sandra Poliakovs. Hon använder ovanliga färgsättningar i sina målningar och leker fritt med linjer och färger. Hennes konst återspeglar de känslomässiga och visuella upplevelser hon samlade på sig när hon levde och reste runt i världen. Vi kan se både växter, blommor och illustrationer av människor i hennes konst. Sandra Poliakovs konstverk är perfekt för alla konstälskare som älskar starka färger.