Skip to main content.

Heather Perry

Posters

Som självlärd konstnär är Heather Perry känd för sina färgglada modeporträtt. Hon växte upp på en gård i Iowa i USA och tillbringade sin barndom med att rida hästar och rita blyertsporträtt åt sina vänner. Många år senare, efter att ha arbetat som grafisk designer och tävlingsåkare i rollerderby, återuppstod hennes kärlek för porträtt i form av djur klädda i det senaste modet.

”Min konst är full av glamour, kitsch och är ibland ganska skruvad. Min största utmaning ligger i att bestämma vad jag ska måla härnäst, jag har en lång lista med idéer som ständigt konkurrerar om min uppmärksamhet”, säger hon.

Vad Heather inspireras av varierar. Ibland ser hon en look på catwalken och ett djur dyker upp i hennes huvud, som i fallet med hennes verk Highland Cow. Det kan också vara en färgkombination som ger inspiration till en ny idé.

"Jag älskar att följa modebloggar och tidningar för att se det senaste, men jag försöker att inte följa säsonger så noga eller ta några trender på för stort allvar”."

 


 

 

 

Heather Perry designs

I den här kategorin hittar du posters skapade av konstnären Heather Perry. Hon är baserad i Kalifornien och skapar modern konst. Djur så som tigrar, leoparder och giraffer klädda i kostymer och fashionabla kläder med färgglada bakgrunder. Dessa motiv är perfekta för djurälskaren eller konstälskaren för att ge ditt hem mer färg. Välj din favorit eller matcha dem med varandra för en cool och modern konstvägg.