Skip to main content.

Little Detroit

Posters

Den danska konstnären Christine Brage ligger bakom den unika papperskonst som Little Detroit är känd för.

"Jag skapar nästan alltid utan en exakt plan. Jag brukar se vart skalpellen leder mig, jag låter min intuition visa vägen."

Christine har drömt om att bli konstnär sedan hon var barn och berättar att konsten är en stor del av henne.

”Jag förälskade mig i processen att arbeta med papper, och jag jobbar alltid med nya mönster, texturer och färgkombinationer”.

Paper cut-mönster av Little Detroit

Christine Brage är en dansk designer, konstnär och grundare av företaget Little Detroit. När hon beskriver sin konst svarar hon: organisk, lugn och abstrakt. Christine älskar att experimentera och arbetar mest på fri hand genom att kombinera olika former, färger och mönster, främst genom att arbeta med pappers urklipp. Hon hämtar sin inspiration överallt där hon går, främst från sina dagliga promenader i naturen.

Christine är en självlärd konstnär som har skapat konst sedan hon var liten. Hon har gått igenom många konststilar tidigare och har nu hittat den som fångade henne mest, vilket var att arbeta med papper.

I den här kategorin hittar du fina posters från Little Detroit. Hitta det perfekta paret eller välj ut dina favoriter för att skapa en fantastisk tavelvägg.