Skip to main content.
How to

TRENDRAPPORT: 4 NYA SÄTT ATT ARRANGERA EN TAVELVÄGG

Har du en tom vägg där hemma som behöver en ny look? Här är fyra idéer att använda när du ska arrangera en tavelvägg

RUTNÄTET

Det perfekta valet om du är typen som gillar ordning och reda! Denna tavelvägg ger dig möjlighet att mixa och matcha många olika typer av posters och fotografier samtidigt som du behåller en minimalistisk känsla. Om du vill att dina tavlor ska matcha, håll dig till två eller tre färger när du väljer dina posters. Eller satsa på enbart svartvita tavlor!

STATEMENTTAVLAN

Helt klart en av de största inredningstrenderna just nu, satsa allt på ett kort med en rejäl statementtavla. Ett knep som verkligen kan förvandla känslan i ett rum! Oavsett om du gillar färg eller svartvitt, ta i ordentligt och välj en ram i 100x150 cm. En tavla som är perfekt att hänga över soffan!

DEN EKLEKTISKA VÄGGEN

Om du är den kreativa typen så är denna trend som gjord för dig! Välj ramar i olika storlekar och material för att skapa en personlig mix, experimentera även med hur du hänger tavlorna för att skapa en mer iögonfallande tavelvägg. Att blanda in olika typer av föremål i sin tavelvägg börjar bli allt mer populärt, prova att komplettera tavlorna med en spegel, en hatt eller kanske rama in en bit tyg för att skapa dynamik.

TAVELLISTEN

Att placera tavlorna på en tavellist är ett snyggt och enkelt alternativ som gör det lätt att byta ut tavlorna utan att göra nya hål i väggen. Här har vi hängt flera tavellister bredvid varandra för att skapa en linje som löper längs väggen. Om du vill förstärka denna look, måla väggen ovanför och under tavellisten i två olika nyanser av samma färg.Product Slider