Skip to main content.

Leigh Viner

Posters

Hon målade redan som barn men det var inte förrän Leigh Viner var i 20-årsåldern som hon gjorde en karriär av sitt intresse, kort efter att hon blev mamma 2003. Hennes verk har synts i Harper's Bazaar och Elle, hon har även gjort ett konstsamarbete med Lady Gaga, där intäkterna gick till Born This Way Foundation.

”Jag vill att man ska känna igen sig i mina konstverk. Det finns alltid något lite bitterljuvt som hjälper betraktaren att känna det jag försöker förmedla,” säger hon.

Leigh använder många olika material i sitt skapande, såsom akvareller, pasteller och oljefärger. Hennes abstrakta konstverk är inspirerade av natur, mode och skönhet.

"Jag inspireras av så många olika saker varje dag, från boken jag läser till andra samtida artister och mina favoriter, Picasso, Joan Mitchell och Cecily Brown. Och musik inspirerar mig alltid, jag sätter stämningen med eklektiska spellistor”.

Leigh Viner

Här hittar du konstverk skapade av den frilansande konstnären och fotografen Leigh Viner. Vackra och känslomässiga posters och print att dekorera din vägg med. Leigh Viner är baserad i Denver där hon också är född och uppvuxen.

Hennes konstverk är inspirerat av många olika saker men musik är en sak som kan sätta stämningen. Genom att utforska dessa print kan du känna känslorna genom konsten. Hon har skapat inspirerande konst av blommor, växter och olika ansiktsuttryck genom att leka med linjer och färger som är perfekta för vardagsrummet eller sovrummet. Hitta din inspiration i dessa posters och välj dina favoriter!