Skip to main content.

Jaron Su

Posters

Född och uppvuxen i Taiwan, Jaron Su beskriver sin konst som lekfull och detaljrik. Han målar sin konst med akrylgouache.

”Alla mina målningar berättar en historia och alla har en liten twist. Detaljer är viktiga för mig så titta noga”, säger han.

Inspirerad av sitt eget liv och sin omgivning, Jaron berättar att hans verk ger oss en liten inblick i hans liv. Det kan vara en blomma han såg på en löprunda, en plats han besökte på semester eller en historia som en vän berättade för honom. Vilken händelse som helst kan ge honom en idé till ett nytt verk.

”Jag känner allt väldigt starkt och konst är mitt sätt att släppa ut mina känslor. Jag vill göra folk glada men det finns alltid något som bränner till. Man måste acceptera både det fina och fula i livet för att kunna känna glädje”.

Jaron Su posters och målningar

Jaron Su är en konstnär född och uppvuxen i Taiwan och är nu baserad i Nederländerna och bor med sin man och katt. Han är en konstnär som skapar vacker konst med mycket färger. Lugna och avkopplande posters med en befriande känsla, men glöm inte att leta efter detaljerna så att du inte missar de viktiga delarna.

I den här kategorin hittar du posters och prints av till exempel ett rosa öppet landskap, en grön trädgård med ett stort hus, tropiska atmosfärer samt växter och blommor i flera färger. Vart och ett av hans print berättar en historia om något han har sett eller känt, allt med en liten twist. Om du tittar noga på konsten kommer du att se att detaljerna är mycket viktiga. Något du tror är en frukt på en växt, är faktiskt ett rymdskepp i en galax långt, långt borta. Bli inspirerad och utforska hans konst här på Desenio och förhoppningsvis kommer det att sätta ett leende på dina läppar.