Skip to main content.

Nyheter

Desenio älskar det klassiska såväl som de senaste trenderna och ser därför till att alltid erbjuda nya motiv inom posters och prints. Vi släpper regelbundet nya kollektioner skapade av kända fotografer, konstnärer och vårt egna designteam så att du kan variera ditt hem efter behov och säsong.

Nya prints & kollektioner

Att hänga konst på väggarna ger hemmet det där lilla extra som får det att kännas som hemma. Ett enkelt knep för att ett hem ska kännas ombonat och personligt, på Desenio erbjuder vi prisvärda prints och tillbehör som håller hög kvalitet för att alla ska kunna göra sina väggar vackra! För att se till att vi alltid har motiv som känns rätt i tiden inspireras vi av det senaste inom design, inredning och mode. På det sättet kan vi både erbjuda unika och snygga prints som går att variera och matcha ihop i många olika kombinationer. Varje månad släpper vi nyheter som ligger i linje med nuvarande trender och säsonger.

Bland våra nyheter hittar du alltid det senaste, inspirerat av trender och färger som är inne just nu. Med några få klick kan du få en helt ny känsla hemma! Det du sätter på väggarna ramar in och förstärker stilen du har hemma! Experimentera med olika stilar eller variera dina tavlor efter säsongerna.

Förvandla ditt hem till precis det du vill att det ska vara - modernt och avskalat, färgglatt och lekfullt eller med posters som väcker fina minnen. Om du är ute efter att göra ett kap så kan du besöka Desenio Outlet, där hittar du billiga posters. Vill du ha mer inspiration kring hur du kan hänga dina poster eller skapa din stil, kolla in vårt Design Magazine!