Skip to main content.

Laura Page

Posters

Efter att ha jobbat inom grafisk design bestämde sig Laura Page för att ta en paus och fundera på vad hennes nästa steg skulle bli. Medan hon jobbade på café blev det lockdown och med mycket tid hemma hittade hon tillbaka till sin konstnärliga sida.

”Mina drömmar inspirerar mig, som att resa jorden runt i en husbil, vackra platser jag varit på eller vill åka till. Men jag kan också blir inspirerad av solglasögon på ett bord, träd i parken, en tekanna… Vad som helst!”

Laura målar sina illustrationer med huvudsakligen gouachefärg, hennes stil är färgglad och ljus.

”Jag älskar verkligen naturliga texturer. Jag vill gärna ha kvar penseldrag i mina illustrationer så jag försöker behålla små skavanker, de gör illustrationen unik.”

Laura Page

Hitta posters och print av konstnären Laura Page i den här kategorin. Vackra och avkopplande konstverk som är perfekta för alla rum i huset. Laura Page är en brittisk konstnär som är baserad i Cornwall och skapar handmålade konstverk. Hon hittar inspiration från sin vardag, resor, naturen och olika mönster.

Utforska hennes konst av tropiska platser med byggnader, trappor och växter eller en gata med en känd byggnad i bakgrunden. Ett print av en kvinna som sitter på ett kafé och smuttar på en kopp kaffe, eller ett print på en avkopplande stund på en bänk och läser en bok för att påminna dig själv om att ta en paus. Hitta din egen inspiration genom hennes konst och bli kreativ genom att mixa och matcha konstverken och skapa den perfekta tavelväggen för dig.