Skip to main content.

Linnea Frank

Posters

Kärleken för fotografi uppstod på högstadiet där Linnea Frank ofta experimenterade med exponeringar och texturer i sitt framkallningsrum. Efter skolan jobbade hon först som fotoassistent och sedan i sin egen studio med mode- och beautyfotograferingar. Hennes liv tog sedan en vändning när hon packade sina väskor och flyttade till Kapstaden.

”Det är alltid något som sätter i gång min kreativa process, något som inspirerar mig. Det kan vara någons ögon eller siluett. Jag vill förmedla en känsla, det är min utgångspunkt”, säger hon.

Linneas skapande fortsätter sedan när hon adderar lager, texturer och experimenterar med ljus och färger. Resultatet blir de unika konstverken som är hennes signum.

”Jag har inga regler! Jag kan inspireras av både helt vanliga och bisarra saker. Musik, människor och natur är alltid inspirerande. Jag känner att mitt arbete har blommat ut sedan jag flyttade, jag blir inspirerad var jag än är här”.

 


 

 

 

Konstposters av Linnea Frank

I denna kategori hittar du posters skapade av den svenska konstnären Linnea Frank. Hon är baserad i Sydafrika och skapar vacker och modern konst. Posters i tonade färger som beige, svart och vitt för en fridfull känsla med motiv med ett starkt och kraftfullt budskap. Dessa posters är perfekta för din inre konstälskare och bli inspireras av. Matcha dina favoriter och få den perfekta tavelväggen för dig.