Skip to main content.

High West Wild

Posters

Amerikanska konstnären Rebecca Zwanzig har alltid strävat efter kreativitet och att få uttrycka sig själv, framförallt inom konsten under sina universitetsstudier. Hennes detaljerade och färgstarka kompositioner fångar naturens innersta väsen och härstammar från hennes fascination av vetenskapliga studier av växter och varelser.

"Jag är inspirerad av gamla textilier och illustrationer, botanisk konst och typografi från 60- och 70-talen. Jag tycker om att avbilda olika former av flora och fauna genom mitt fantasifulla objektiv och skapa fantasifulla botaniska föremål som framhäver min distinkta konstnärliga stil", säger hon.

Illustrationer av High West Wild

Rebecca är illustratör och frilansdesigner och skapare av High West Wild. Hon bor i norra Nevada och har sedan hon var liten älskat att rita och skapa. Under sina skolår ägnade hon sig åt filmfotografering och grafisk design, vilket gav henne bra verktyg. Rebecca upptäckte glädjen i oljemålning och flyttade fokus i hennes studieinriktning till målningar.

Under pandemin köpte Rebecca en iPad, vilket gjorde att hon kunde uttrycka sig på ett nytt sätt genom digital konst. De digitala konstverktygen hjälpte henne att utveckla en mer intriktad och detaljerad tolkning som kunde återspegla hennes djupa kärlek till botaniska illustrationer på djupet.

Hon skapar sina egna fantasifulla botaniska växter. Hon vill att betraktaren ska känna kärlek till naturen, vänlighet och nostalgi till design genom sina illustrationer. Hennes teman är inspirerade av gamla textilier och illustrationer, botanisk konst och 60- och 70-talets fräcka typografi. Katharina Puritscher är en av våra talangfulla Featured Artists på Desenio. Låt dig förtrollas av hennes fantastiska botaniska illustrationer på Desenio!