Skip to main content.

Sofia Larsson

Posters

Som barn ritade Sofia Larsson för att behålla koncentrationen på lektionerna. Hennes farbror var konstnär och en stor inspirationskälla. Sofia målade konstant och skapade egen konst till sitt rum, men först när hon fyllde 40 hittade hon tillbaka till sin hobby och började måla igen.

”Som självlärd har jag inte alltid en plan men starka, coola kvinnor med mycket attityd är mitt signum, ihop med mycket färg. Mina originalmålningar är ofta stora, jag vill att de ska lämna avtryck.”

Sofia inspireras av vardagen och målar sina original med akrylfärg på canvas. Hon beskriver sig själv som en imperfekt perfektionist.

”Jag använder alltid mycket färg när jag målar! Jag sitter och går i färgen, jag har förstört många av mina kläder faktiskt. Jag vill att allt ska gå snabbt, men har också svårt att känna mig helt klar”.

Sofia Larsson

Sofia Larsson är en konstnär baserad i Sverige som skapar färgrik och stark konst på ett vackert sätt.  Inspiration hämtar hon från sin vardag, och hon vill sätta mer färg i folks hem.

I den här kategorin hittar du illustrationer av coola och starka kvinnor med stora accessoarer och en kraftfull känsla. Du hittar även posters med abstrakta målningar med mycket färger och kreativa mönster. Dessa posters kommer att vara ett utmärkt komplement till din tavelvägg eller enskilda. Mixa och matcha hur det passar dig, hitta dina favoriter och förverkliga hennes önskan genom att sätta lite färg i ditt hem med hennes konstverk.