Skip to main content.

SpaceFrog Designs

Posters

Uppväxt i en kreativ familj, Katherine från SpaceFrog Designs har experimenterat och skapat med olika material sedan barnsben. Hon har studerat både oljemålning och tryckteknik och använder nu många olika material i sitt skapande, som blyerts, bläck, akvarell och digitala metoder.

”Jag skulle beskriva mina verk som rofyllda och balanserade med massor av färg och textur. Jag adderar ofta något i metallic för att skapa kontrast.”

Katherine får ofta sina idéer mitt i natten, sedan skissar eller målar hon dem innan hon för in dem i datorn för de sista justeringarna.

”Naturen är grunden i mina konstverk. Jag är fascinerad av hur färger, former och texturer förhåller sig till varandra.”

SpaceFrog Designs posters

I den här kategorin hittar du print skapade av SpaceFrog Designs. Ett gift par som heter Katherine och Vernon från Kentucky skapar färgstark konst för att komponera ditt hem. Print av öken eller berg både vid solnedgången och soluppgången. Djur som valar, bläckfiskar, zebror eller majestätiska fåglar, du hittar allt här. Rika färger av blått, guld, rosa, grönt och mycket mer. Inget kan gå fel med natur väggkonst i fokus. Dessa eleganta och djupa tryck kommer att vara det perfekta tillägget till att skapa en konstnärlig atmosfär i ditt hem. Välj dina favoriter och skapa den perfekta tavelväggen för dig genom att kombinera dessa print.