Skip to main content.

Giselle Dekel

Posters

Som många konstnärer började Giselle Dekel skapa redan som liten, vid sex års ålder började hon med hantverkskurser och som tonåring studerade hon konst med drömmar om att bli kläddesigner.

”Jag pluggade på en designhögskola men det blev inget av de drömmarna. Jag började experimentera med en massa olika konststilar och till slut upptäckte jag illustration och blev kär! När jag känner för att illustrera något så gör jag det bara. Om jag känner mig tom på idéer brukar jag prova något nytt eller välja något från min långa lista av idéer som jag skrivit ner”, säger hon.

Giselle bor i Israel och skapar sin feel-good konst mestadels med akvarell och Photoshop. Hennes konst har alltid en touch av humor och hon beskriver den själv som minimalistisk, rolig och ärlig.

”Jag inspireras av människor, vardagliga situationer, livets roliga stunder och de som suger”.

Giselle Dekel posters

Giselle Dekel är en illustratör och ytmönsterdesigner som idag är baserad i Israel med ursprung i Belgien. Via akvarell och photoshop skapar hon sin konst och inspirationen hittar hon i det vardagliga livet, både det som roligt i livet men även de som inte är det. Humorn är ett tydligt centrum i hennes målningar och är synlig i nästan alla hennes verk.

Hennes konststil är unik och lekfull. Med härliga mjuka färglada färger kan vi se roliga illustrationer där miniatyr människor klättra upp för kaffekoppar, kvinnor som badar och dyker ner i kaffe. Vi kan även se strandposters med en kvinna som äter glass på stranden och en kaffekopp som flyter omkring bland vågor i havet. Liva upp ditt hem och sätt upp lite humor på dina väggar. Hitta dina favoriter från Giselle Dekel här.