Skip to main content.

Thao Courtial

Posters

Så fort hon var gammal nog började Thao Courtial fotografera med sin pappas kamera.​

”Det blev ganska snabbt tydligt för mig att detta skulle bli mitt sätt att uttrycka mig och tolka världen”, sager hon.​​

Thao började ta bilder under sina resor för att behålla som minnen men fick snabbt känslan att hon ville göra något mer av dem. Hennes fotokonst fångar magin från världens alla hörn.  ​

“Jag reser med väldigt lite utrustning, jag har min kamera och två objektiv – en 50mm och en 35mm. Varje gång jag reser skapar jag en moodboard i tanken genom att fundera över hur landet jag reser till inspirerar mig och hur det känns att vara där. Jag experimenterar med ljus och färger precis som alla konstnärer”, säger hon.

Fotoposters av Thao Courtial

Thao Courtial är en rese- och landskapsfotograf som är baserad i Toulouse, Frankrike. Thao upptäcker nya länder och kulturer i tidig ålder och har alltid fascinerats av det okända. När hon var tillräckligt gammal för att förstå hur hennes pappas kamera fungerade, var det uppenbart för henne att det här skulle bli hennes sätt att uttrycka sig och omtolka världen.

På frågan om vad hon inspireras av svarar hon: "Med sina oändliga former och färger är naturen en outtömlig inspirationskälla. Jag är också fascinerad av konst, särskilt måleri, design och arkitektur."

Thao Courtials fotokonst bjuder in betraktaren att sakta ner och beundra. Dröm dig bort och upptäck fotografier med exotiska klimat så som blått kristallklart vatten, vackra bergslandskap, häpnadsväckande byggnader och exotisk växtlighet. Hitta din nya fotokonst från Thao Courtial på Desenio!