Skip to main content.

La Poire

Posters

Anine Cecilie Iversen, konstnären bakom La Poire, har ritat och målat sedan barnsben. Tidigare i år bestämde hon sig för att ta steget och bli konstnär på heltid. Hon beskriver sin konst som en studie i färg, organiska former och den moderna människan.

”Jag fascineras av det förgängliga och allt som är i ständig förändring. Mode, femininitet, mina egna känslor och tankar”, säger Anine.

Hon skapar sina målningar med vattenfärger, gouache, färgpennor och oljepasteller.

”Jag älskar att experimentera och inte tänka för mycket när jag skapar, det ger ett visst lugn som är viktigt för mig”, säger hon.

La Poire posters

Anine Cecilie Iversen är konstnären bakom La Poire. Anine Cecilie Iversen är baserad i Köpenhamn i Danmark, och är en grafisk formgivare. Hon började teckna och måla med akvareller redan som barn. I hennes konst kan vi se färgglada botaniska motiv och graciösa moderna och moderiktiga kvinnor i färgstarka färger och organiska former. Hon beskriver att hon finner sin inspiration i naturen, mode, modern konst och i från sina egna tankar och känslor. Utforska och hitta din favoritkonst från La Poire på Desenio!