Skip to main content.

Planeringstavlor

Posters

Våra planeringstavlor är perfekta när du vill planera ditt liv utan krångel! Placera helt enkelt den planeringstavla du önskar i en ram, skriv på plexiglaset med pennan och ta bort texten med ett mjukt, vått papper när du vill skriva något nytt. Våra tavlor för vecko- respektive månadsplanering kommer att göra vardagen mycket enklare!

 

Kreativa planeringstavlor

Med planeringstavlor kan du få en bättre överblick över ditt liv! Med pennan kan du skriva på ramens plexiglas och enkelt ta bort texten med mjukt, vått papper när du vill skriva nytt och planera om. Oavsett om det är ett veckoschema, måltidsplanering eller att-göra-listor är våra planeringstavlor det perfekta tillägget i ditt hem!

Planeringstavlor, ramar och kritpennor säljs separat, så att du kan bygga det kit du behöver för att planera ditt liv – eller varför inte ge ett komplett kit med poster, ram och penna till en vän som behöver lite ny struktur! Med planeringstavlorna kommer du att märka hur enkel planeringen blir, och du kan vara precis så kreativ som du vill. Låt dina barn klottra och leka om du planerar för hela familjen, eller håll det enkelt och rent för att upprätthålla en minimalistisk stil.