Skip to main content.

Svarta ramar

Ramar

Våra svarta träramar håller hög kvalité och är enkla att öppna på baksidan för att montera din poster. De har en smal profil och är nätta på väggen. Supersnyggt att blanda dessa ramar med våra svarta metallklämmor till din tavelvägg.

Svarta ramar i trä

Här hittar du svarta ramar i trä till dina posters som du enkelt beställer online. De svarta tavelramarna kommer i storlek 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x50, 50x70, 70x100 samt 100x150. Ramarna är tillverkade i massivt trä och finns med smal eller klassisk profil. Glaset är ett transparent plexiglas som gör inramningarna både lätta och splitterfria. En svart ram är ett klassiskt val till inramning av posters eller foton och blir snygg till alla möjliga motiv, den ramar tydligt in och tar effektfullt fram tavlans motiv med svart som kontrastrik färg. Den svarta ramen är det självklara valet till en svartvit tavelvägg, men är lika snygg till färgglada motiv - för tips på hur du kan matcha svarta ramar med olika motiv och ramar i andra färger, se våra Inspirationsrum här!

En svart ram är ett klassiskt och tidlöst val som passar alla hem, oavsett inredning och stil. De kommer i olika storlek och tjocklek så du kan anpassa ramen efter behov och tycke, de små ramarna går lika bra att använda till ett foto som ett mindre konstmotiv. Vill du att ditt motiv ska ta större plats? Addera en passepartout så kan du välja en större ram, välj en vit eller svart passepartout baserat på ditt motiv - den svarta ramen blir snygg till alla färger.

För en monokrom och harmoniserad look kan du välja endast svarta ramar, men vill du skapa en cool dynamik mellan dina olika tavlor och motiv kan du välja olika färger på ramarna. Tips! Svarta ramar och träfärger skapar en jordnära och varm framtoning, kombinera de två olika färgerna i en tavelvägg för en varm, men ändå trendig känsla. Med posters och ramar från Desenio skapar du enkelt en snygg och personlig tavelvägg!