Skip to main content.

Richard Podgurski

Posters

Jag tror att vi alla är födda konstnärer, men tricket är – hur förblir du en? Mitt arbete tenderar att vara extremt väderfokuserat och ”i nuet”. Jag tycker om att fånga unika och ovanliga saker som moder natur ger oss: Jag brukar trivas när tiden är av yttersta vikt.

Konst är otroligt omvälvande, men jag tycker om att förmedla de känslor jag ville visa upp och föra vidare de känslorna hos dem som tittar på mina bilder. Jag älskar att väcka tankar och fantasi. 

Posters av Richard Podgurski

Se Richard Podgurskis posterkollektion här på Desenio! Fotokonsten innehåller somriga posters som fångar några av världens vackraste platser. Podgurski inspireras till stor del av sina kollegor och favoritkonstnärer och han har alltid med sig sin kamera. När han reser brinner han för att visa upp naturens underverk.

Om du är ute efter fotokonst i klara färger eller en klassisk svartvit stil är Richard Podgurskis fotokonst det perfekta valet. Posterna kan enkelt kombineras i en tavelvägg eller på egen hand för att göra ett starkt intryck. Shoppa dina favoritposters nu!