Skip to main content.

Katharina Puritscher

Posters

Som konstnär är Katharina Puritscher fascinerad av olika material och gillar att jobba med en kombination av akrylfärg, akvarell, gouache, bläck och kritor. Efter att ha jobbat med företagsekonomi längtade hon efter att vara kreativ och började dela med sig av sin konst på sociala medier. Nu säljs hennes verk, som är inspirerade av blommor, natur och arkitektur, över hela världen.

”Jag gillar att romantisera vardagen och överdriva lite, vilket syns i mina målningar. Det är befriande att fokusera på de små sakerna som en fin bukett, en vacker utsikt eller en stund med en kopp kaffe, en croissant och en bra bok, säger hon.

Katharina Puritscher posters

Katharina Puritscher är konstnär, illustratör och designer med bas i München, Tyskland. Hennes intresse för färger och måleri började redan i tidig ålder. Katharina arbetar främst med akryl och ibland med blandade akvareller, olika kritor och pasteller. Nu säljs hennes konst, inspirerad av blommor, natur och arkitektur, över hela världen. Katharina Puritscher är en av våra talangfulla Featured Artists på Desenio. Här hittar du färgstarka blomsterposters och arkitektoniska motiv.