Skip to main content.

Coco De Paris

Posters

Coco har arbetat med både konstgallerier och internationella varumärken som Gucci och Marc Jacobs. Han kombinerar sin kärlek till djur med humor för att skapa unik och lekfull konst.

"Mina bästa idéer kommer vid oväntade ögonblick! Det kan vara under en promenad i naturen, i en dröm, när jag kör bil eller tittar på film."

Cocos process börjar vanligtvis med en skiss på papper. Sedan, när han är nöjd, målar han slutresultatet på duk.

Konstposters av Coco de Paris

Coco de Paris bor och arbetar i södra Frankrike. Han har studerat vid konsthögskolan i Bryssel och säljer nu sina konstverk över hela världen. Han arbetar med akrylfärg främst på sträckta canvasdukar, ibland även på papper. När som han skapar sin konst skissar han sin idé och målar det slutgiltiga arbetet på en canvastavla. Hans bästa idéer kommer under oväntade ögonblick. Det kan vara i en dröm, från promenader i naturen, att titta på en film eller från att köra bil.

Coco de Paris konstverk är målningar av färgglada djur med mänskliga beteenden blandat med massor av fantasi, vilket ger konsten en humoristisk touch. Han tror att humor är det bästa sättet att kommunicera på. På så sätt passar hans konst en bredare publik, både vuxna och barn. Utforska konstposters från Coco de Paris på Desenio!