Skip to main content.

Posters från Caroline Lundqvist

Posters

Utforska vår handplockade kollektion med akvarellmålningar av Caroline Lundqvist - en svensk konstnär som målar ostron. Hennes fria själ och konstnärliga sinne skapar vackra akvarellmålningar som kan tolkas av var och en som betraktar dem. Hennes öga för detaljer och färger gör varje ostronakvarellmålning unik!
 

Posters med handmålade akvarellmålningar av Caroline Lundqvist

Med sitt kreativa sinne och sin konstnärliga själ är Caroline Lundqvist den svenska konstnären som lyckas fånga skönheten i något så unikt som ostron. Hon har en förmåga att se skönhet i små vardagliga ting. Hennes konstnärliga själ lyser igenom hennes konstverk, och hennes vackra akvarellmålningar är verkligen unika.

"För tio år sedan blev jag helt tagen av skönheten och bräckligheten hos ostron, vilket fick mig att börja skildra dem i akvarell." - Caroline Lundqvist 

Fascinerad av kontrasten bestämde sig Caroline för att börja måla ostron i akvarell. Genom lek med en mjuk färgpalett blandat med kontrasterande färger lyckas hon skapa en unik målning varje gång. Hennes vision är att ostron är ungefär som människor - ett hårt skal som är svårt att ta sig förbi, med en mjuk och sårbar insida.

"På vissa sätt tror jag att de är ungefär som vi. Inuti ett hårt "skal" döljer vi ibland vårt "inre barn", vår sensuella varelse och våra mest utsatta delar." - Caroline Lundqvist 

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda Carolines motiv, och oavsett om du är en sann minimalist eller en uttrycksfull konstsjäl så är vi övertygade om att du kan hitta en ny favorit bland dessa vackra målningar.