Skip to main content.

Featured Artists

Upptäck kända konstnärer från hela världen! Denna samling posters från våra Featured artists har valts ut för att ge ditt hem det där lilla extra.

Laura har alltid haft en längtan att skapa - hon har tecknat, målat och sytt hela sitt liv. Hon har nyligen arbetat med en serie som kallas Blommor och växter. Hon njuter av att kunna absorberas helt i sitt arbete. Hennes studio, belägen i en gammal fabrik, spelar en stor roll i hennes kreativa process.

Konstnärer med unik konst

Här hittar du konstverk från ett brett urval av konstnärer. Konstnärer som är baserade över hela världen, med olika stilar. Om du letar efter grafiska posters med moderna texturer, kreativ konst med en twist eller lekfulla motiv med vintagestil har du kommit till rätt plats. Hitta dina favoritposters och bli inspirerad av Heather Perry, Jonas Loose, Linnea Frank och många fler. 

Dekorera dina väggar med modern och trendig konst av dessa konstnärer för att ge ditt hem det lilla extra, kan du också blanda och matcha posters från olika konstnärer för att skapa din egen stil. Vi älskar absolut alla dessa konstverk och hoppas att du hittar något till dig själv eller till en närstående. Bli inspirerad och utforska vår kategori av utvalda artister!