Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - Miami Travel Poster

329 kr
Finns i lager
Leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 349 kr
Öppet köp i 90 dagar
Produktbeskrivning

Henry Rivers Poster - Miami poster med palmer och surf

Poster med motiv skapat av Henry Rivers. Denna snygga poster som andas exotiskt med sina palmer, surfbrädor, strand och hav värmer upp vilket hem som helst. Perfekt att dekorera en vägg med för att göra hemmet till en lite härligare och mer inspirerande plats. Motivet som är inspirerat av Miami är stilrent samtidigt som det uttrycker massor av hrölig energi. Passar perfekt hemma hos någon som är ett stort fan av Miami, USA, eller helt enkelt vill inreda med en snygg och modern tavla med grafiskt motiv. Postern har en 'inbyggd' passepartout som ger en fin inramning av motivet.

PRE0010-8
  • Bock
    Matt premiumpapper
  • Bock
    Producerat i Sverige
  • Bock
    Åldringsbeständigt papper
Vi planterar två träd för varje träd som används
FSC - Papper från ansvarsfulla odlingar
FSC - Papper från ansvarsfulla odlingar
Hållbarhet är viktigt för oss

Henry Rivers

Illustratören Henry Rivers kommer ursprungligen från England men bor numera på den franska landsbygden, i en liten stad nära Bordeaux. Henry reser jorden runt med papper och penna i högsta hugg med målet att fånga själen i världens mest älskade städer och platser. Med en tidigare bakgrund inom arkitektur och inspirerad av retro resereklam skapar han färgglada posters med tolkningar av våra favoritstäder i en minimalistisk stil.

Genom research och resor världen om återger Henry Rivers kända monument, landmärken och kännetecken av några av världens bästa resmål i sin konst. Henry Rivers lekfulla uttryck och vackra färger är det perfekta mötet av vintage, och modern konst.

Inspiration till din tavelvägg