Skip to main content.

Estelle Graf

Posters


”De förkonstlade metoderna vi har utvecklat för att dölja våra instinkter och arv är på ett sätt både rörande och knäppa. Det finns något kittlande med tanken att vi alla bara är grisar och grodor som utvecklat sofistikerade manér”, säger Estelle.

Estelles konst bygger alltid på storytelling och är ett sätt för henne att utforska sina iakttagelser.

”Jag älskar att ge betraktaren små fragment från en längre berättelse eller en mer djupgående tanke. Så får de själva fylla i eller tillskriva verket det de vill, utifrån sina egna erfarenheter. Jag lämnar utrymme för olika tolkningar.”

Estelle Graf

Estelle Grafs konst är väldigt kreativ och utanförboxen tänkande med mycket färger och känslor. Hon är en svensk kreatör som både har arbetat och studerat i Paris och New York och är nu baserad i Stockholm. Vi på Desenio är mycket stolta över att ha hennes konst i vårt urval.

Hitta posters och prints av en massa olika djur i scenarier där du vanligtvis hittar människor. Till exempel en fashionabel panter klädd i orange, en hund som serverar ett rådjur och en varg på en restaurang eller en klädd räv som sitter på en säng med lyxiga tillbehör. Här hittar du färgglada posters med en rolig twist där du kan känna känslorna genom konsten. Perfekt för den konstnärliga personen att dekorera vilket rum som helst i huset eller djurälskaren som älskar ett gott skratt. Hitta dina favoriter och varför inte göra en tavelvägg?