Skip to main content.

Tavelväggar

Finn inredningsinspirationen till ditt hem bland våra tavelväggar! Inspireras av hur du kan använda våra tavlor i olika kombinationer tillsammans med andra färger, inredningsstilar och material genom våra inspirationsrum. Vandra mellan olika rum och motiv – klicka på bilden för att köpa tavelkollaget som passar dig!

Handla din tavelvägg här!

I vår inspirationsdel kan du gå mellan olika rum och stilar för att hitta en tavelvägg som passar just dig! Hitta inspirationen för hur du kan kombinera olika posters och skapa en snygg tavelvägg i ditt hem.

Vi uppdaterar regelbundet med nya tavelväggar som går efter både säsong och de senaste inredningstrenderna. Genom att köpa till nya motiv och sätta ihop nya kombinationer kan du på ett enkelt och prisvärt sätt variera din inredning efter vad du känner för tillfället. Vi skapar skräddarsydda tavelväggar efter både rum och inredningsstil. T.ex. kan du köpa ett tavelkollage till ett kök med fina fotografiska motiv för en mer modern inredningsstil, eller en stilren tavelvägg till vardagsrummet med minimalistiska illustrationer som passar perfekt till en skandinavisk inredning.

I varje tavelvägg kan du också anpassa motiven och välja storlek, ram, passepartout och andra postertillbehör för att skapa en helt unik kombo. Valen och möjligheterna är oändliga – bara din egen fantasi sätter gränserna. Hitta ren inredningsinspiration och klicka hem tavelväggen som är DU! 

MALLAR TILL DIN TAVELVÄGG

Här har vi samlat olika mallar för en tavelvägg med totalmått, anpassade för att passa båda små och stora väggar för dig att utgå från eller inspireras av när du bygger din egen tavelvägg.

 
Tavelvägg mall med Postercollage för hall och små rum

MALL FÖR LITEN TAVELVÄGG

Passar perfekt för mindre rum och väggar till hem och kontor. Kollagets totala mått: 78x67cm med 7cm i mellanrum.

Tavelvägg mall till mindre rum och väggar

MALL FÖR LITEN TAVELVÄGG

Ett perfekt kollage att sätta ihop i din hall, mindre rum eller för mindre väggar. Kollagets totala mått: 124x77cm med 7cm i mellanrum.

Tips på tavelvägg mall. Posters collage

MALL FÖR LITEN TAVELVÄGG

Kollaget fungerar utmärkt att kombinera ihop i mindre rum och väggar. Kollagets totala mått: 98x77cm med 7cm i mellanrum.

Tavelcollage till små väggar och rum

MALL FÖR LITEN TAVELVÄGG

Hallen fungerar perfekt för att placera en mindre tavelvägg. Passar även mindre sovrum och mindre väggar i kök och rum. Kollagets totala mått: 86x77cm med 7cm i mellanrum.

Tavelvägg och tavelcollage för ditt hem eller kontor

MELLANSTOR TAVELVÄGG

Passar perfekt för större rum och väggar i hem och kontor. Kollagets totala mått: 155x87cm med 7cm i mellanrum.

Tavlor och posters collage placerade till en tavelvägg

MELLANSTOR TAVELVÄGG

Lek med kombinationen tills du hittar det perfekta kollaget för din vägg. Kollagets totala mått: 134x87cm med 7cm i mellanrum.

Posters satta ihop till ett collage, passar perfekt för tomma väggar

MELLANSTOR TAVELVÄGG

Låt inte dina väggar stå tomma, få mer liv i rummet med en tavelvägg. Kollagets totala mått: 135x117cm med 7cm i mellanrum.

Mellanstor tavelvägg som passar perfekt till vardagsrummet eller större väggar

MELLANSTOR TAVELVÄGG

Sätt ihop posters till ett kollage med dina favoritmotiv, fungerar utmärkt till större väggar och rum. Kollagets totala mått: 100x79cm med 7cm i mellanrum.

Stor tavelvägg med postesr för större väggar och rum

STOR TAVELVÄGG

Kombinera posters i ett kollage, fungerar perfekt för större väggar. Tänk på att hänga tavlorna centrerat och att de inte hamnar för högt upp. Kollagets totala mått: 188x117cm med 7cm i mellanrum.

Inspiration till din tavelvägg och posters collage

STOR TAVELVÄGG

Kombinera dina större motiv med mindre för att få mer liv till tavelväggen. Kollagets totala mått: 184x107cm med 7cm i mellanrum.

Inspiration för uppsättning av dina posters och tavlor

STOR TAVELVÄGG

Större tavelvägg passar utmärkt till stora vardagsrum och de större väggarna i hemmet eller kontoret. Kollagets totala mått: 204x147cm med 7cm i mellanrum.

Tavelcollage att inspireras av

STOR TAVELVÄGG

Placera ihop dina favoritmotiv till en tavelvägg och variera mellan stora och små format. Kollagets totala mått: 181x127cm med 7cm i mellanrum.