Skip to main content.

Väggkollage-Kit

Posters

Upptäck våra väggkollagekit! Hitta perfekt matchande posters genom att välja ett (eller flera!) av våra collagekit: utvalda paket som innehåller 20 trendiga posters i en praktisk A5-storlek. Upptäck alla väggkollagekit nu!

 

Väggkollagekit – snygga posterkit

Med våra väggkollagekit behöver du inte oroa dig över att välja rätt posters för ditt hem – vi har gjort det hårda arbetet åt dig! Våra 4 väggkollagekit innehåller alla 20 posters i en smart A5-storlek, alla i olika färger och stilar så att du kan hitta det perfekta kitet för din stil. Kiten är perfekta om du vill skapa ett kollage med mindre posters ovanför ditt skrivbord, eller kanske i ett hörn med kulörta lampor i ditt sovrum.

Väggkollagekiten finns i 4 olika utföranden; Elegance Collection, Iconic Collection, Fantasy Collection och Adventure Collection. Om du har koll på de senaste trenderna och vill att ditt hem ska återspegla det så är Elegance Collection ett perfekt val! Med sin beige och vita färgpalett kommer den att ge ditt hem en stilfull touch. Iconic Collection innehåller svartvit fotokonst, texttavlor och illustrationer och är ett perfekt val om du älskar det monokroma färgschemat. Vår Fantasy Collection är ett collagekit med färg! Alla modeposters och djärva citattavlor i detta kit är perfekta om du vill att din sprudlande personlighet ska återspeglas i ditt hem och i konsten på dina väggar. Om du istället vill drömma dig bort till andra delar av världen och älskar att resa så är Adventure Collection med fotokonst från vackra platser runt om i världen ett perfekt val för dig!

Om du fortfarande inte är säker på vilket väggkollagekit som är det bästa valet så finns det faktiskt inga regler som säger att du inte kan blanda dem! En kombination av Elegance Collection och Fantasy Collection hjälper dig att skapa en stilfull men färgstark och djärv stil i ditt hem. Utforska alla våra väggkollagekit nu och hitta det perfekta kitet för dig!