Skip to main content.

Paris

Posters

Paris - kärlekens, skönhetens och trendernas stad. Shoppa exklusiva posters med motiv från Paris, framtagna av Desenios kreativa team. Fotografierna speglar allt ifrån de klassiska dörrarna som är konstverk i sig, till de säregna takåsarna, broarna och monumenten som förknippas med Frankrikes huvudstad.

Foton från Paris

Studio Paris är en unik kollektion fotad och framtagen av Desenio, med målet att fånga den elegans som förknippas med staden. Frankrikes huvudstad är en aldrig sinande inspirationskälla och här föds många trender inom både mode och design.

Vårt kreativa team har undersökt varenda gatsten och takterrass för att finna pärlorna i staden och fånga Paris sanna essens. I kollektionen finner du både det klassiska Paris i bilder av Eiffeltornet, stadens skyline, Pont Alexandre III och detaljbilder på Triumfbågen. Även fotografier av Paris tidlösa arkitektur - med skulpterade fasader, vackra dörrar och mönstrade franska balkonger adderar garanterat det där lilla extra på väggarna.

Inred med exklusivt fotograferade posters av Paris och skapa en personlig och unik tavelvägg! Välj om du vill satsa på en tavelvägg dedikerad till Paris med svartvita bilder från de pittoreska caféerna, den vackra arkitekturen och de färgglada dörrarna vi gärna önskade vi bodde innanför. För en chic och moderiktig inredning kan du aldrig göra fel med en bit av Paris i hemmet! Kollektionen består av 24 unika motiv i en svartvit palett med inslag av toner i blått och rosa.