Skip to main content.
Nyheter

Studio Collection: Coast to Coast

Vi är stolta över att äntligen kunna presentera vår nya studiokollektion ”Coast to Coast”, med motiv skapade av vårt kreativa team! Kollektionen speglar USA från den ena kusten till den andra där vi besöker Miami, Los Angeles och Palm Springs. Följ med på en fotoresa västerut - garanterad resfeber utlovas!

Under resan genom USA har vi besökt ikoniska platser runtom i Miami, Los Angeles och Palm Springs. De unikt utvalda motiven från Florida och Kalifornien är inspirerade av de senaste trenderna inom design, arkitektur och mode.Desenios Creative Director beskriver kollektionen:

”Desenio arbetar alltid med det senaste inom designtrender och våra Studio-kollektioner är ytterligare ett sätt att positionera oss. Vårt kreativa team har fotat tre unika kollektioner som förmedlar precis det vi ville nå ut med från varje plats - allt från karga ökenlandskap, tropiska stränder, art deco arkitektur till urbana stadsmiljöer.”


Miami


Motiven tagna i Miami präglas till stor del av det turkosa havet som sträcker sig längs stadens kust, neonskyltar och alla byggnader i Art Deco-stil. Fotokonsten från den amerikanska kuststaden som domineras av en färgskala bestående av turkos och somriga pasteller vilket blir en perfekt färgklick i hemmet.

   

Los AngelesI Los Angeles får ni följa med till bland annat välkända Venice Beach, utsiktsplatsen Griffith Observatory och området Santa Monica. Precis som våra posters visar bjuder LA på strandpromenader, skateboardparker och storstadsliv - den perfekta blandningen som vi mer än gärna livar upp våra väggar i hemmet med.


 

Palm SpringsEfter intensivt fotande i Miami och Los Angeles åkte vårt kreativa team till Palm Springs för att hitta lugnet. Ökenlandskap, kritvita hus med färgstarka dörrar och nationalparken Joshua Tree resulterade i dessa 12 fantastiska motiv som direkt får en att börja drömma om ett besök till området.

 

Vi är otroligt stolta över att presentera denna fotokollektion producerad av Desenios egna kreativa team.  Följ med på en design- och inspirationsresa genom denna härliga samling fotokonst.

Här kan du läsa mer om hur vi har tagit fram "Coast to Coast" kollektionen:

Behind the Scenes
Möt Miamis IT-girl Rachael Russell
Frilansjournalisten Jennie Hammar om livet i Los Angeles
 

Product Slider