Skip to main content.
INSPIRATION

Tre rum, tre stilar

Oavsett vilket rum det gäller så finns det alltid en perfekt poster som väntar på att få ta plats på din vägg! Välj olika stilar för olika rum så kommer varje plats i ditt hem att få sin egen stil.

Köket

Blanda lättsamma citat med illustrationer av dina favoritfrukter och -grönsaker för att skapa en fin bakgrund för ditt köksbord. Köket är en plats för familj och vänner, så välj posters som sätter igång konversationer och får er att fnissa.

Vardagsrummet

Vardagsrummet handlar om att koppla av, en plats där du kan slänga upp fötterna. Vi älskar tavelväggar ovanför soffan, men det finns många ställen i ett vardagsrum som kan prydas med konst. Prova att hänga en tavelvägg ovanför ett sideboard eller på en vägg som skulle behöva lite färg. När det gäller att välja posters för vardagsrummet så rekommenderar vi att du lyfter fram din personliga stil. Svartvit fotokonst är en klassisk stil som fungerar bra tillsammans med alla färger.
Sovrummet

Att välja en lugn färgpalett för sovrummet kan göra stor skillnad, och detta inkluderar även vilka posters du hänger på dina sovrumsväggar! Fotokonst med naturbilder kombinerat med fina citat är bra val för detta rum. Välj några få dämpade nyanser av lugnande färger så får du en lugnande atmosfär som uppmuntrar till vila. 


Product Slider