Skip to main content.

INSPIRATION

Letar du efter det senaste? Här hittar du dina nya favoriter! Upptäck de senaste trenderna, utvalda kollektioner och samarbeten!

INSPIRATION

Letar du efter något som ska ge dig inspiration? Då har du kommit till rätt ställe! Vi har samlat alla våra favoritstilar, trender vi älskar och utvalda tavelväggar på ett och samma ställe! Få inspiration om hur du stylar de senaste trenderna och upptäck nya posters för ditt hem.

På Desenio ger vi dig en hjälpande hand och visar hur du kan para ihop dina favoritposters och ger dig råd om hur du skapar din egen perfekta kombination. Trendrapporter och inspirerande artiklar läggs upp allt eftersom nya trender kommer till butiken - om du vill hålla koll på trenderna är detta rätt plats för dig! Vi rapporterar om säsongens trender och ger dig berättelserna bakom våra motiv så att du kan hålla dig uppdaterad om de senaste inredningstrenderna.

Utforska din egen personliga stil och dela den med oss! Vi älskar att se vår väggkonst i ditt hem. Behöver du hjälp på vägen? Vi har sammanställt alla våra favoritstilar för att du ska bli inspirerad! Ge ditt hem en modern känsla genom att uppdatera din vägg med posters som följer trenderna den här säsongen.