Skip to main content.
INSPIRATION

NYTT I BUTIK: THE HOLIDAY COLLECTION

Vintersäsongen handlar om att skapa fina minnen med de du älskar mest. Vår Holiday Collection innehåller all konst du behöver för att göra ledigheten extra speciell!

Skapa den perfekta feststämningen under julen genom att byta ut dina posters. Här kommer några tips för hur du inreder med tavlor inför vinterns festligheter.

BYT UT DINA POSTERS


Har du redan inramade posters från Desenio på dina väggar? Då kan du enkelt byta ut motiven mot vinter- och julmotiv i samma storlek som de du redan har. Placera dina nuvarande posters längst bak i ramen, och när julen är över kan du enkelt byta tillbaka. Ett enkelt och sparsamt sätt att skapa en helt ny känsla i hemmet!

SKAPA EN OFÖRGLÖMLIG MIDDAGSUPPLEVELSE


Middagsbordet är centrum när du samlar familj och vänner kring jul. Skapa en dukning att minnas genom att välja festliga blommor, ljus och även tavlor. Desenio-posters kan förvandlas till unika festdetaljer, eller vara inramade och ställda på bordet för den ultimata julkänslan.

GE KREATIVA PRESENTER


Om du letar efter en unik festinbjudan kan du använda våra posters i de mindre storlekarna. Genom att skriva på baksidan av det högkvalitativa pappret kan det sen användas av mottagaren som en juldekoration!
Utforska vår Holiday Collection och skapa feststämning på dina väggar!Product Slider