Skip to main content.
INSPIRATION

Vi tipsar om julens bästa gåvor

December är startskottet för julmyset, en tid att tänka på andra och ofta med inköp av julklappar till nära och kära. Med ett stämningsfullt kontor inför julen har vi frågat våra medarbetare om deras bästa julklappstips ur vår Gift Guide. Lär känna några av personerna bakom Desenio och få inspiration till årets julklappar.

Sofie, Fotograf

”Fotokonst är min favorit bland alla kategorier, och just nu vill jag fylla mitt hem med svartvita motiv. De passar utmärkt att kombinera tillsammans i större tavelväggar, eller att placera ut enstaka motiv i hemmet och skapa en röd tråd i inredningen. Att dekorera väggar med fotografisk konst är ett enkelt sätt att låta hemmet spegla ens personlighet, inte bara för att jag själv är fotograf, men man kan enkelt visa upp sina intressen, platser man gillar eller något man inspireras av. Här kommer några av mina favoriter ur The Photo Enthusiast som jag själv gärna inreder mitt hem med eller ger bort i julklapp.”
Isabel, E-commerce manager

”Jag älskar att upptäcka ny mat både genom att laga hemma och äta ute. Många av mina favoriter ur vårt sortiment av posters ligger i just temat The Food Junkie. För mig är det viktigt att platsen köket, en plats där jag spenderar mycket av min tid, ska vara inspirerande. Därför dekorerar jag mer än gärna mitt kök med våra populära svartvita kaffe och vin guider, ett humoristiskt citat och våra moderna illustrationer i svartvitt. Inför julen brukar jag brukar tänka på att ge bort saker som jag själv skulle vilja ha, därför ger jag mer än gärna bort posters som dessa till mina vänner och familj för att göra deras kök och matrum till en ännu mer trivsam plats.”

 

Mikaela, Creative Designer

”Som mamma till flera barn ser jag gärna att inredningen i deras rum representerar inte bara dom själva som personer men även stadiet i deras liv. Posters är enkla att byta ut vart eftersom och med uttrycksfulla motiv kan man se en personlighet. Med en dotter på dryga 6 år som börjar gå från att vara den ”lilla gulliga” till en egen person med stark personlighet och ett intresse för lite tuffare saker gillar jag kombinationen mellan rosa och mer synliga svarta element. I ett stadie mellan att vara en liten flicka och tonåring så tycker jag att ’’Grow Up Pink” passar helt perfekt, inte bara i rummet men även i hennes liv just nu. Eller så är det främst bara en mammas hjärta som postern tilltalar när man med blandade känslor ser sin lilla dotter bli stor. ”

 

Product Slider