Skip to main content.
INSPIRATION

Design i jordens naturliga mönster

Låt design med inspiration från jordens yta och former, som är en av säsongens största mönstertrender, ta plats på dina väggar. Dekorera med trendiga motiv som med design och fotokonst avbildar sediment, fossiler och andra naturliga skapelser.

Inred i naturens tecken


Naturmotiven skapar en trivsam miljö och knyter även samman tre av höstens stora trendfärger; jordnära toner, blå och grön. Flygfoton över gröna fält, motiv av vackra oljebildningar i blått och fotografier i dova, jordnära toner är exempel på motiv som fångar upp stilen.
Inred med grönt

Stilen, som kan kallas Modern Eco, kan med hjälp av ekramar och ljusa trämöbler förstärkas och skapa ett hem som känns rofyllt genom vår natur som största inspirationskälla. Blanda upp fotokonst med inspirerande texttavlor för en perfekt mix i din tavelvägg.

Inred blått vardagsrum

There is no planet B

Den moderna inredningsstilen känns rätt i tiden och det är dags att visa uppskattning för den jord vi tillhör, både genom vacker väggkonst och självklart positiva handlingar för att ta hand om den. Du vet väl att vi planterar två träd för varje träd som använts i produktion? Dessutom trycks alla våra posters på miljöcertifierat papper. Läs mer om hur vi värnar för miljön här.
 

Product Slider