Skip to main content.

Bokstavstavla

Posters

Sätt din personliga prägel på ditt hem med bokstavstavlor. Vi har bokstavstavlor i olika färger och stilar med alla bokstäver i alfabetet. Oavsett om du söker efter bokstavstavlor till barnens rum eller till vardagsrummet så har du hamnat rätt.

Bokstavstavlor online

Dekorera ditt hem med bokstavstavlor. Vi erbjuder ett stort urval av bokstavstavlor i en många olika färger, storlekar och stilar. Gör ditt barns rum till en kreativ plats med bokstavstavlor som passar både som dekoration och utbildning samtidigt som det är lättsamt och roligt.

Det behöver inte vara svårt att planera en tavelvägg. Upptäck vår fina kollektion av bokstavstavlor för inspiration, och förhoppningsvis hittar du också några av dina nya favoritposters. I vårt sortiment av bokstavstavlor har vi motiv i svartvitt med stilrena linjer och skarpa snitt, såväl som roliga och färgstarka motiv för barn. Våra bokstavstavlor för barn är en blandning av söta men samtidigt utbildande motiv.

Endast fantasin sätter gränser när du skapar en tavelvägg med bokstavstavlor. Använd din fantasi, eller besök vår tavelväggssida om du vill få inspiration kring hur du skapar ett kollage med dina bokstavstavlor.