Skip to main content.

Tavlor med koordinater & platser

Posters

Kom ihåg en speciell plats med en koordinattavla! Lägg till koordinater på din personliga poster för att komma ihåg var du och din kärlek träffades, platsen för frieriet, eller någon annan speciell plats ni båda tycker mycket om. Välj helt enkelt ditt favoritmotiv och lägg sedan till namnet eller koordinaterna för en plats ni båda älskar och som betyder något speciellt för er. Återupplev dagen och minnena som hör till med våra koordinattavlor!

Personliga koordinattavlor med din text

Posters med koordinater och platser är ett roligt och elegant sätt att se tillbaka på en speciell tid. Vi har många mönster för dig att välja mellan. När du har valt din favoritdesign lägger du till namnet på den speciella platsen eller koordinaterna för att slutföra designen. Klart!

Låt det personliga motivet pryda din hall eller ditt sovrummet där de syns, och för att du ska få en daglig påminnelse om din speciella plats. En poster för koordinater och platser kan användas för att komma minnas många olika platser! Friade du någon speciell plats eller förlovade du dig? Saknar du helt enkelt staden du tidigare bodde i och vill hedra den? Dessa designs är då för dig! Sätt en personlig touch på din tavelvägg med ett av dessa personliga motiv.

Upptäck alla motiv i kategorin personliga posters som endast finns tillgängliga på Desenio, och anpassa din egen poster för koordinater och platser idag.