Skip to main content.

Lars Wallin

Posters


 
Konst möter mode i denna limited edition-kollektion Lars Wallin for Desenio, där vi presenterar 8 unika illustrationer av designikonen Lars Wallin, som i år firar 30 år som couturedesigner.

Lars Wallin for Desenio - chic och stilrena modemotiv

Vi är stolta över att få presentera denna exklusiva samarbetskollektionen - Lars Wallin for Desenio! Den svenska haute couture-designern som har skapat klänningar och smycken för kändisar världen över firar i år 30 år som designer. Denna exklusiva kollektion erbjuder också ett begränsat antal posters signade av konstnären själv!

Lars Wallins arbete definieras av bedårande detaljer och hantverk, och vi är mycket stolta över att få presentera hans vackra arbete för Desenio. Den här kollektionen presenterar åtta älskvärda motiv skapade av Lars, alla med färgtrenderna i tanken. Med uppvisning av hisnande kreationer erbjuder den här kollektionen någonting för alla smaker! Du kommer att hitta både färgsprakande, extravaganta klänningar, paljettäckta byxdressar och dramatiskt svarta klänningar med glittrande detaljer.