Skip to main content.
Trender

GET THE LOOK: CLASSIC CONTRASTS

Trendar inför AW21: skapa den ultimata eleganta känslan i ditt hem genom kontrasterande former och texturer. Använd mjuka beige nyanser bredvid mörkare toner för en balanserad och klassisk look. Vi presenterar Classic Contrasts, en av Desenios trendkollektioner inför AW21!

”Classic Contrasts-kollektionen passar in i en av de nyckeltrender vi ser för AW21. Tidlös elegans med en modern twist skapar en uppfriskande tolkning av den monokroma stilen”, säger Annica Wallin, Creative Director på Desenio.

 

Ge Classic Contrast liv i ditt hem med bara några få knep! Här visar vi dig hur du får till stilen i ditt hem.

FÄRGPALETTEN

För den här trenden kan du mixa och matcha nyanser från motsatta sidor i färgpaletten. Du kan antingen framhäva mörkare nyanser, eller använda krämiga toner och beige som kontrast, eller satsa på en ljusare look som kompletteras med svarta och grå accessoarer.

NYCKELMOTIVEN

Skapa enkelt stilen med konstmotiv! Desenios Classic Contrasts-kollektion innehåller 24 motiv som är skapade utifrån denna trend. Alla kombinationer av dessa motiv passar vackert tillsammans i en tavelvägg eller när de matchas i par.Är du redo att ge dig och ditt hem en nystart? Postern A New Story innehåller ett upplyftande citat i trendiga blockbokstäver.Välj postern Black Brushstroke om du vill få in mörkare accentfärger som en del av ett neutralt rum.


DE SISTA DETALJERNA

Matcha med inredningsdetaljer för att knyta ihop trenden: lek med både färg och textur. Sätt stilen med textilier, till exempel en mjuk monokrom filt, och skapa kontrast med andra detaljer som den här eleganta svarta lampan.Product Slider