Skip to main content.
REPORTAGE

Selected By: Lucy Carter

Välkommen livsstilsinfluencer Lucy Carter som ambassadör hos oss på Desenio! Vi är stolta över att kunna presentera Lucys Selected By-kollektion, en kurerad samling stilsäkra motiv som passar perfekt på väggarna i höst.

Livsstilsinfluencern Lucy Carter lever minst sagt ett hektiskt liv. Genom sitt instagramkonto och på sin Youtube-kanal dokumenterar Lucy sin vardag och inspirerar nära en halv miljon följare kring ämnen som rör föräldraskap, skönhet och mode. I höst är vi stolta över att kunna välkomna Lucy till Desenio som en av våra ambassadörer!

– Det känns spännande att jobba med ett så fantastiskt varumärke! Jag är en av Desenios största fans, när jag upptäckte er konst för fyra år sedan föll jag direkt för det ni gör, så att få bli en ambassadör hos er är en dröm för mig, säger hon.

Berätta om din Selected By-kollektion!

– Motiven jag har valt följer samma känsla i både stil och färger, det är jordiga toner och dova pasteller. Jag älskar den kvinnliga siluetten så jag har förstås tagit med ett par line art-motiv också.

Vilken skillnad gör konst i hemmet?

– Jag tycker att tavlor kan förändra känslan i ett rum helt och hållet. Det är ett bra sätt att addera färg och personlighet. Det är otroligt hur stor skillnad tavlor faktiskt gör, det är verkligen ett enkelt och prisvärt sätt att göra sitt hem vackrare.

Utöver sitt heltidsjobb, att inspirera sina följare kring allt som rör livsstil, är Lucy även fyrbarnsmamma med åtta månader gamla tvillingdöttrar och två söner.
– Jag väljer alltid lekfull och färgglad konst när jag inreder mina barns rum. I min kollektion har jag faktiskt med några barnmotiv, det finns ett dalmatinmotiv som är jättegulligt och dinosaurietavlan gick verkligen hem hos mina pojkar!

Inredning är ett av Lucys stora intressen och hon hämtar gärna inspiration från Pinterest och inredningstidningar. Om hon ska göra om ett rum hemma så börjar hon alltid med att skapa en moodboard.
– Jag vill verkligen tänka genom mina idéer innan jag sätter igång. Med hjälp av moodboards och Desenios tavelväggsverktyg kan jag visualisera vilken konst som passar ihop.

Vilket är ditt favoritrum hemma?

– Just nu skulle jag säga mitt vardagsrum. Vi har precis satt in ett nytt golv, ett neutralt trägolv som gjorde stor skillnad. Motiven från min kollektion passar perfekt där inne, de bidrar med ett djup till rummet och färgskalan kompletterar den neutrala basen på ett fint sätt.

Statementtavla eller tavelvägg?

– Jag gillar att blanda båda två men om jag måste välja så blir det en tavelvägg.
Vad har du lärt dig om inredning sedan du började jobba med Desenio?

– Att både motiven och ramarna som man har på väggarna påverkar känslan i rummet på ett otroligt sätt!Product Slider