Skip to main content.
Nyheter

Historien bakom: Studio Viento

Låt förändringens vindar leda dig mot något nytt.

Ibland måste du bara vika ihop kartan och istället följa din inre kompass. Det finns en unik glädje i att strosa längs med okända gator, känna vinden i håret och omfamna en ny optimistisk syn på livet.

Låt oss ta dig till Mallorca, en ö känd för sin rustika skönhet och avslappnade livsstil. Vi introducerar nu Studio Viento – en fotokollektion med fokus på den stärkande kraften i avkoppling och optimism.”Vi ville skapa en kollektion som fångar Balearernas unikt lugna atmosfär, både vad gäller stämning och färgskalor”, säger Annica Wallin, Creative Director på Desenio.


Studio Viento fokuserar på de naturliga nyanserna som finns vid Medelhavet. Sandsten, terrakotta, olivgrönt och citrongult skapar den perfekta färgpaletten för en lugnande inredning.Rustika texturer som lera och sten kombineras med mjukheten hos linne och silke, vilket ger våra posters ett taktilt element. Motiven leker med skugga och ljus för att förmedla den mjuka brisen som fläktar genom Balearerna.”Vi ser ett skifte mot organiska material som fångar den rustika livsstilen på landsbygden. Studio Viento förmedlar denna åtråvärda livsstil genom fotografier”, säger Annica Wallin.

Zooma ut från den moderna världens påfrestningar och hitta tillbaka till dig själv. Låt förändringens vindar leda dig mot något nytt.Berätta din egen sommarhistoria: blanda och matcha posters från Studio Viento-kollektionen för att återspegla din egen resa. Välj mellan fantastiska fotografier av kristallklara vikar eller konstnärliga skildringar av mjuka skuggor och ljus.Product Slider