Skip to main content.
Nyheter

Bakom kulisserna: Studio Bella Vita

Feel the history, live the luxury. Följ med bakom kulisserna på Studio Bella Vita - en ny fotokollektion från Desenio.

Studiokollektionen Bella Vita bjuder in oss till en värld av skönhet där dramatisk lyx möter mjuk romantik. Storyn utspelar sig i ett vackert palats där barockens arkitektur bjuder på en miljö rik på lyxiga detaljer.
– När vi riktade konceptet för Bella Vita ville vi fånga nyfikenheten för historiska platser och arkitektur. Vi ville skapa en kollektion med motiv som förmedlade en modern lyx med mycket känslor i en romantisk färgpalett, säger Creative Director Annica Wallin.

Kollektionen plåtades tidig höst i ett tomt barockpalats strax utanför Stockholm. Barockstilen, med sitt ursprung i 1600-talets Italien, är rik på kontraster och böljande former. Den dekorativa och teatrala byggnaden gjorde palatset till den perfekta platsen för denna historia att utspela sig i.
– Inför denna produktion har vi haft ett tätt samarbete med en välkänd stylist för att verkligen skapa rätt känsla i varje bild. Det var verkligen ett par magiska dagar, säger Annica Wallin.

Kollektionen består av 26 motiv som alla följer en djup färgpalett i lila, antracitgrå och guld.
- Bella Vita berättar historien om vackra miljöer och modern lyx i en färgpalett perfekt för höst och vinter. Ett kostymdrama i nutid, säger Annica Wallin.Product Slider