Skip to main content.
Nyheter

BEHIND THE COLLECTION

Följ med bakom kameran och se hur vi tog fram vår nya kollektion Studio Stadtkind – en färgstark mix av mode, romantik och party. Kollektionen är fotograferad och framtagen av vårt kreativa team med modebloggaren och influencern Aylin König som modell och inspiration.

Vi bestämde tidigt i projektet att vi ville tolka Tyskland ur ett editorial-perspektiv. Kollektionen hämtar inspiration från modefotografi med stort fokus på känslan och atmosfären i bilderna. Fotografier i svartvitt och motljus med klassiska referenser blandas med samtida stiluttryck, färg, puls och rörelse.

"Where fashion and urban lifestyle meet trendy wall art"


Fotokollektionen skildrar den urbana livsstilen i två av Tysklands största städer, Berlin och Hamburg.
Stadtkind är noga framtagen av våra passionerade fotografer och kreatörer tillsammans med Aylin König, som har en naturlig koppling till båda städerna. Varje motiv är tänkt att de ska kunna användas fristående, i kombination med varandra eller tillsammans med andra motiv från vårt sortiment.
BERLIN STREET STYLE

High-end fashion och streetstyle möter betong, graffiti och arkitektur i Tysklands huvudstad. I den här delen av kollektionen skildrar vi en stad full av kontraster och kreativitet som ger dig en känsla av det exalterande och pulserande livet som staden erbjuder – dag som natt.

Berlin är ett mecka för mode- och trendmedvetna världen över. I kollektionen ville vi fånga den påtagliga lekfullheten och rebellkänslan som finns i stadens mode och arkitektur, som ger upphov till mycket skapande och kreativitet. Här lever streetstyle fashion, betong och graffiti är självklara inslag i stadsbilden och ger storstaden dess tuffare attityd.

Vi ville behålla det kalla och hårda som förknippas med Berlin med betong, stram arkitektur och industrikänslan som vilar över staden – och samtidigt addera en kvinnlighet med värme och färg. Låt dig inspireras av huvudstadens kontrastrika aura där gammalt möter nytt, det gråskaliga möter det färgstarka och pop möter punk.

Följ med på en överdådig shoppingtur bland Berlins många fashionboutiquer, stanna till för att ta en oslagbar outfitbild eller fånga stadens detaljrika arkitektur som är svår att missa. Huvudstadens nattliv anses dessutom vara bland de bästa i världen, så följ upp dagens aktiviteter med en partykväll du sent kommer att glömma.

HAMBURG – AN URBAN LIFESTYLE

Som den IT-girl och musa modebloggaren Aylin König är har hennes egna vardagsliv varit en stor inspiration till kollektionen som speglar den urbana livsstilen och hemmalivet i Hamburg – en storstad som omsveps av både mode och romantik.
Med Aylin König som både modell och inspiration vill vi återge Hamburg som sin storlek till trots känns familjär, mysig och avslappnad. Vi ville fånga njutningen i en lång sovmorgon med solen som strilar in genom luftiga gardiner och vi tar med dig på en promenad med hunden till stadsparken som sjuder av liv. Du får också följa med på en nostalgisk utflykt till tivolit, full av söt sockervadd och ljusa neonfärger.

Hamburg ger dig en inblick i en hamnstad med vacker arkitektur, rogivande stadsparker och en levande industri. Kollektionen återger detaljer från delar av staden som annars tas för givet, för att ge dem den uppmärksamhet de förtjänar.

DESENIO STUDIO X AYLIN KÖNIG

Stadtkind är exklusivt fotograferad och skapad av vårt kreativa team, med modebloggaren och influencern Aylin König som modell och inspiration.

Aylin König har varit intresserad av lifestyle och mode hela sitt liv. När hon studerade företagsadministration 2011 startade hon sin blogg som kom att bli startpunkten för hennes nya karriär. Idag bor Aylin i Hamburg tillsammans med sin man Tobias och hunden Summer, men reser ofta i sitt jobb – till Berlin såväl som många av världens alla hörn.

Läs vår exklusiva intervju med Aylin König där vi pratar mer om henne och hennes livsstil.

Magazine: Möt vår inspiration