Skip to main content.
INSPIRATION

Skapa semesterkänsla med posters!

Låt konsten gå ton i ton med din semesterkänsla! Oavsett om du trånar efter svensk sommar, exotiska palmer eller New York’s betongdjungel har vi något för dig. Spana in våra nyheter med posters från olika destinationer runt om i världen och ta din semesterfavorit hem till dig!

SVENSK SOMMAR
Bland våra nya tillskott i Fotokonst välkomnar vi svensk sommar med en fotoserie från Gotland och andra drömmiga platser som förknippas med svensk sommar. Vackra fotografier av gröna ängar, vita stränder och klarblå himmel får bland annat representera Sveriges största ö, Gotland, som den svenska somriga idyll det är. Ett av våra favoritmotiv ur serien är Visby Wall, ett foto taget av Visby ringmur, som är en stadsmur kring Visby innerstad på Gotland.

Hela serien av posters skildrar ett lugn i harmoniska och ljusa färger. Ett tips för att bibehålla den naturliga känslan är att rama in dessa i våra träramar i obehandlad ek. Alla posters i denna serie har dessutom en ”inbyggd” passepartout i vitt, som ger en fin inramning av motivet.

Sätt stilen:

EXOTISK HETTA
Vi älskar Australien! Lika mycket som vi älskar Venice Beach i Kalifornien såklart! Ja, vi är helt sålda på dess gemensamma nämnare - palmer, turkosblått oändligt hav och hur dessa posters tar oss lite närmre ekvatorn och varmare breddgrader.

Vi presenterar bland annat motiv som Bondi Beach Ocean Pool, ett fotografi av den populära havspoolen på Australiens mest kända strand, Bondi Beach och Palms & Sky med palmer mot en klarblå himmel. Vi har inte tröttnat på palmer och kommer nog aldrig att göra.

Sätt stilen:
METROPOLER

"Paris is always a good idea" -Audrey Hepburn

Längtar du istället efter en weekend till våra största städer och världens främsta metropoler, där det kryllar av människor, vackra byggnader och ett högt tempo? Då är kanske våra New York eller Paris posters något för dig och ditt hem!

Pryd väggarna med tavlor från din favoritstad för att ge hemmet en ständig dos av liv och semesterkänsla. Lite kliché-artat kanske, men som Audrey Hepburn alltid sa så är Paris alltid en bra idé, så är även Manhattan och Barcelona. Nu har vi precis lanserat ett gäng fotografier över takåsarna i dessa vackra storstäder, i både liggande och stående format.

Sätt stilen:


Product Slider