Skip to main content.
INSPIRATION

Låt peppiga citat sätta tonen för det nya året

Vad speglar ditt mindset för det nya året? Låt dina väggar hjälpa dig att sätta tonen för 2018 genom att hänga upp dina favoritposters på en plats där du ständigt kan bli påmind om vad som är viktigt för dig!

Det här året vill vi…

…skippa alla löften och i stället ge oss en motiverande, positiv start utan pekpinnar!

Med en poster på väggen blir du påmind om vad som är viktigt för dig. Ett inspirerande citat skapar rum för kreativitet att växa så varför inte rama in ditt favorituttryck som en ständig påminnelse på hur du vill känna, tänka och vara det här året.

Ge din självkänsla en boost

Det sägs att relationen med dig själv är den enda som garanterat varar livet ut – se då till att vårda den! Oavsett om det handlar om att lyssna inåt, vara mer accepterande eller göra något enbart för dig själv har vi en massa fina (och även humoristiska) citat på temat "älska dig själv".

Finn stillhet i vardagen

Kanske vill du att 2018 ska handla om lugn och harmoni? Vi har ett helt gäng med posters i Mindfulness-tema med uppmaning att varva ner och leva mer i nuet. Tavlorna är perfekta som ett rogivande element i exempelvis sovrummet.


Utveckla ett intresse

Är du sugen på att använda den där kameran som samlar damm på hyllan, laga mat eller kanske börja spela tennis? Att hänga upp en poster som speglar ditt intresse kan inte bli annat än succé.


Upptäcka mer av världen

Att resa står högt upp på de flestas bucketlist! Vill du äventyra mer har vi en massa härliga citat som kan ge dig inspiration och mod att våga följa dina resedrömmar.


Bli mer strukturerad

Med våra nya årskalendrar håller du på ett stilsäkert sätt koll på alla årets viktiga händelser. Välj mellan sex olika motiv – allt från botaniska mönster till minimalistiskt svartvitt.

 

Product Slider