Skip to main content.
INSPIRATION

Konsten att göra dina väggar personliga

Vilket är ditt favoritordspråk? Låt väggarna i ditt hem representera vem du är som person - vad du står för och motton du lever efter. Texttavlor med viktiga budskap och humoristiska citat ger ditt hem ett personligt avtryck som speglar dig som individ.

Glöm allt vad Carpe Diem heter - nu är det vågade, personliga citat som står i fokus! Ett hem speglar personen som lever där – allt från val av färg på väggarna till prydnader och givetvis den upphängda konsten. Låt dina favoritbudskap ta plats i inredningen - de hjälper dig att sätta en intention, oavsett om de är av humoristisk karaktär, en reminder om att varva ner eller pepp i form av härliga girl power-citat!


Empowerment quotes, budskap om att leva i nuet eller humoristiska citat – alla fungerar lika bra att dekorera med för att sätta den personliga touchen i hemmet. Budskapstavlor blir fina komplement i tavelväggen - blanda upp naturmotiv och fotokonst med kaxiga citat för en härlig kombination av budskap som tillsammans speglar dig som person.


Texttavlor passar alla stilar och kan sättas upp i varje rum i hemmet. Time is Now-motivet ovanför med ett djupt budskap om att sluta fred med det förflutna och leva i nuet eller den humoristiska tavlan med text om Tacos som passar perfekt i ett kök. Vilka texttavlor får representera dig?

 

Product Slider