Skip to main content.
INSPIRATION

Julklappstips från vår Creative Director

För den som är på jakt efter den perfekta julklappen kan det vara svårt att välja bland all den design som finns. Vi har ställt några frågor till vår kreativa chef Annica Wallin som ger sina tips på hur man kan tänka inför julklappsinköpen.


Hur ska man tänka när man väljer ut motiv till en person?

Mitt tips är att börja med att tänka på personen som du ska ge tavlan till och att välja motiv utifrån vad som passar personens stil samt framförallt personlighet. Är det en trendmedveten person? En romantiker? Vad har den för intressen i livet? Utifrån det kan man sedan ringa in olika stilar och motiv.

Du har hjälpt oss att plocka ut lite motiv inom tre teman, berätta lite kring din tankar!

Jag ville välja motiv utifrån just olika personlighetstyper och konststilar. Jag har valt ut en del modern konst och fotokonst, motiv inom det feminina romantiska samt grön botanik.

Berätta lite om motiven du har valt samt hur du kom fram till dem?


För den moderna och trendmedvetna personen har jag plockat ut en mix av konstmotiv inom det abstrakta och det illustrerade. Rena linjeteckningar och abstrakta motiv är kategorier som trendar mycket i våra butiker denna säsong.


Sedan har jag valt ut motiv inom det feminina och det mjuka. Här har vi en stilmix med fotokonst och grafiskt abstrakta för en romantisk person. Prints som gärna går i den mjuka jordnära skalan från rosa till beige - en färgpalett som kommit starkt under hösten och som vi ser kommer fortsätta in under 2019.

För personer som gillar att ombona hemma med växter och grönt så har jag plockat ut ett flertal botaniska motiv. Dessa är fina enskilt, eller tillsammans i ett större kollage. Det gröna har varit en stark trend under de senaste åren och nu börjar vi även se en mer mjukare skala.

Product Slider